Stucen

Renovatie Voorburg (na renovatie)

, ,

Hier ziet u de foto’s van de woning in Voorburg na de complete renovetie. De foto’s van voor de renovatie kunt u hier bekijken.

Renovatie Voorburg (voor renovatie)

, ,

Dit project betrof de complete renovatie van een woonhuis in Voorburg. Deze foto’s laten de staat van de woning zien voordat we met de renovatie begonnen. De foto’s van na de renovatie kunt u hier zien.

Keukenrenovatie Den Haag

, ,

Deze klus betrof het uitbreken van een dragende muur zodat er een open keuken ontstond. Vervolgens zijn er een aantal deuren dichtgezet, leidingwerk uitgevoerd en alles netjes afgestuct. Vervolgens is de keuken geplaatst waarbij we een op maat gemaakt aanrechtblad hebben gemaakt.

Compleet strippen en renoveren woning Den Haag

, , ,

Door aantasting van zwam en schimmel moest deze woning geheel gestript worden. Dit hebben wij verzogd waarna de woning in samenwerking en overleg met de klant ook weer door ons is opgebouwd. Het resultaat was een compleet nieuwe woning.

 

open keuken Den Haag

,

Hier hebben we een open keuken gecreeerd door het plaatsen van een staal constructie. Vervolgens zijn de keukenvoorbereidingen geplaatst zoals de zelf gemaakte afzuigbak. Het geheel is daarna netjes door ons gestuct.

Keuken verplaatsen Spijkenisse

, , ,

Hier is door ons de complete keuken van de achterkant van de woning naar de voorkant verplaatst.

 

Plaatsen staal constructie Voorburg

,

Bij dit project is door ons een staal constuctie gelaatst ivm het doorbreken van een draagmuur. Tevens is een oude schoorsteen verwijderd waarna het geheel door ons netjes gestuct is.